Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία μέχρι και την Πέμπτη. Νέα απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ. .

Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που είχε ως μοναδικό θέμα την εκτίμηση της ανταπόκρισης της κυβέρνησης στα αιτήματα που έχουν τεθεί από την Ομοσπονδία, το συμβούλιο της ΠΝΟ αποφάσισε να κλιμακώσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε με μυστική ψηφοφορία η απεργία να συνεχιστεί για όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6 π.μ. την Τετάρτη μέχρι στις 6 π.μ. την Παρασκευή. Η νέα 48ωρη απεργία θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.


Στην Αίγινα σήμερα, δεύτερη ημέρα της πρώτης 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, δεν έγινε κανένα προγραμματισμένο δρομολόγιο, τα εκδοτήρια των πρακτορείων παρέμειναν κλειστά, ενώ κάτοικοι του νησιού που έπρεπε να ταξιδέψουν στον Πειραιά χρησιμοποίησαν θαλάσσια ταξί, πληρώνοντας φυσικά και το αντίστοιχο υψηλό αντίτιμο της μεταφοράς τους.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png