Κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αύριο Τρίτη. Σε κατάσταση αναμονής και λήψης αποφάσεων η ΠΝΟ.

Λεπτές φαίνεται ότι είναι οι ισορροπίες που αναπτύσσονται πλέον μετά τη συνάντηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σήμερα το μεσημέρι με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κύριο Χάρη Παμπούκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός άκουσε τα αιτήματα της Ομοσπονδίας και θα απαντήσει σε αυτά εντός των προσεχών ημερών. Η Ομοσπονδία από την πλευρά της θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη ώστε να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου ή αν θα περιμένει να ακούσει τις απαντήσεις του υπουργού στα αιτήματα που του έθεσαν. Η Ομοσπονδία ζητάει την κατάργηση του άρθρου 44 του εφαρμοστικού νόμου. Ο νόμος αναφέρεται στη μείωση της χρηματοδότησης του ΝΑΤ  γεγονός που επηρεάζει τις συντάξεις.

Πάντως στην τοπική κοινωνία της Αίγινας οι κάτοικοι ήδη αγωνιούν για την εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων αύριο και τις επόμενες ημέρες. Το ενδεχόμενο της μη εκτέλεσης των δρομολογίων φαίνεται ότι απομακρύνθηκε τουλάχιστον για αύριο, όμως σύντομα θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις της ΠΝΟ, μετά και τη συνεδρίαση της Τρίτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png