Προγραμματισμένη επισκευή για το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος" στο λιμάνι της Αίγινας.

Σε προγραμματισμένη επισκευή βρίσκεται αυτή την ώρα το πλοίο Άγιος Νεκτάριος στο κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Όπως είχε από εχθές δημοσιευθεί στον πίνακα δρομολογίων του Aegina Portal, το πλοίο δεν θα εκτελούσε σήμερα το δρομολόγιο στις 10 το πρωί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Σωτήρη Μαρμαρινό που είναι ο υπεύθυνος του πρακτορείου της ΑΝΕΣ στην Αίγινα, μας ενημέρωσε ότι το πλοίο πρέπει να κάνει μία επισκευή στις άγκυρές του που δεν μπορούσε να γίνει στο λιμάνι του Πειραιά. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας επέλεξαν το λιμάνι της Αίγινας ως την πιο καλή επιλογή. Για το ίδιο θέμα άλλωστε είχε ενημερωθεί και το Λιμεναρχείο της Αίγινας, ενώ από το ξεκίνημα της επισκευής ο Λιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής επέβλεπε τις εργασίες που γίνονταν στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι εργασίες επισκευής στις άγκυρες του πλοίου θα έχουν ολοκληρωθεί το μεσημέρι και  το επόμενο δρομολόγιο, που είναι στις 14:15 θα γίνει κανονικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png