Τα δρομολόγια της Πρωτομαγιάς από το λιμάνι της Αίγινας.

Με πέντε συνολικά δρομολόγια θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Αίγινας και οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν ανήμερα της Πρωτομαγιάς με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα και με τη χθεσινή δημοσίευση του Aegina Portal οι ναυτεργάτες των σωματίων της ΠΕΜΕΝ και της Στέφενσων έχουν προκηρύξει εικοσιτετράωρη απεργία για την 1η Μαΐου, ενώ τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως στις 4 μ.μ της ίδιας μέρας η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Κατά την Πρωτομαγιά και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Αίγινας, ενώ τα συμβατικά πλοία έχουν δρομολογήσει ήδη "επιστροφές" από την Αίγινα για τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα την ημέρα της Πρωτομαγιάς τα ιπτάμενα δελφίνια δεν θα κάνουν δρομολόγια ούτε από το λιμάνι της Αίγινας, ούτε από το λιμάνι του Πειραιά. Αυτό ισχύει και για την Aegean Flying Dolphins και για τη Hellenic Seaways. Αντίθετα πέντε δρομολόγια έχουν προγραμματίσει τα συμβατικά πλοία της γραμμής. Ο Φοίβος της Nova Ferries έχει ήδη ανακοινώσει το τροποποιημένο πρόγραμμα της Κυριακής με ανεκτέλεστα όλα τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά. Από την Αίγινα θα κάνει ένα δρομολόγιο προς Πειραιά στις 16:30. Στις 18:30 για το λιμάνι του Πειραιά έχει επίσης προγραμματίσει δρομολόγιο ο "Άγιος Νεκτάριος", ενώ η Hellenic Seaways έχει προγραμματίσει τρία δρομολόγια από Αίγινα για Πειραιά στις 17:00, 18:00 και 19:15. Για οποιαδήποτε αλλαγή η τροποποίηση θα υπάρξει νέα ενημέρωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png