Απεργία προκήρυξαν οι ναυτεργάτες για την ημέρα της Πρωτομαγιάς, τετράωρη στάση εργασίας η ΠΝΟ.

Σημαντικά προβλήματα ενδέχεται να δημιουργηθούν στην εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων της Πρωτομαγιάς, καθώς δύο ναυτεργατικά σωματεία της ΠΝΟ, αυτά της ΠΕΜΕΝ και της Στέφενσων, προκήρυξαν για την Κυριακή 1η Μαΐου 24ωρη απεργία. Παράλληλα την ίδια ημέρα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει τετράωρη στάση εργασίας. Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που υπογράφεται από τον πρόεδρό της κύριο Γιάννη Χαλά αναφέρει μεταξύ άλλων: "Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας απευθύνει θερμό συναδελφικό χαιρετισμό προς όλους τους ναυτεργάτες διατρανώνοντας και πάλι την απόφαση της να συνεχίσει και να εντείνει με κάθε δυνατό και πρόσφορο μέσο τον αγώνα για την άρση του επαίσχυντου μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης καθώς επίσης και για λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα των ναυτεργατών με πρώτο και κύριο την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την απορρόφηση των ανέργων. Ειδικότερα για το απαράδεκτο μέτρο της επιστράτευσης παρότι συμπληρώθηκαν πέντε μήνες από την επιβολή του στους Έλληνες ναυτεργάτες και παρά τις διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις μας, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να το έχει σε ισχύ".

Η τετράωρη στάση εργασίας την 1η Μαΐου της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα ισχύσει από τις 12 το μεσημέρι έως στις 4 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png