Μηχανική βλάβη σε ιπτάμενο. Με άλλο πλοίο προωθήθηκαν οι επιβάτες σε Αίγινα.

Ταλαιπωρία για τους 22 επιβάτες του Ε/Γ-Υ/Γ Venus το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς στο πλοίο απαγορεύθηκε ο απόπλους  λόγω μηχανικής βλάβης. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στην Αίγινα με ιπτάμενο που αναχώρησε σε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 08:50. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου προστασίας του πολίτη αναφέρει τα ακόλουθα: "Σήμερα το πρωί, το 8ο Λιμενικό Φυλάκιο Πειραιά ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΒΕΝΟΥΣ Ι» Ν.Π. 8037, ότι κατά την προετοιμασία απόπλου του πλοίου, παρουσιάστηκε βλάβη-δυσλειτουργία στη δεξιά κύρια μηχανή και φραγή του φίλτρου πετρελαίου.

Το "ΒΕΝΟΥΣ Ι" είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 07.50 σήμερα από Πειραιά για Αίγινα - Αγκίστρι με είκοσι δύο επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους στις 08.50 με το Ε/Γ-Υ/Γ «XVII» (17) Ν.Π. 11483. Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png