Εκπτώσεις στις τρίτεκνες οικογένειες από την Aegean Flying Dolphins.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής, τα μέλη του συλλόγου που διαμένουν στην Αίγινα ή όσα μέλη επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί μπορούν να απολαμβάνουν ειδικές τιμές στα εισιτήρια της εταιρίας Aegean Flying Dolphins. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να πληροφορήσουμε τα μέλη μας που διαμένουν στην Αίγινα, αλλά και όσα θέλουν να επισκεφτούν  την Αίγινα ότι η εταιρία  Ιπτάμενα Δελφίνια Αιγαίου - Aegean Flying Dolphins (κίτρινα - μπλε δελφίνια) από σήμερα εκδίδει εισιτήρια στη τιμή των 7 ευρώ (ανά διαδρομή) για τους τρίτεκνους, με την επίδειξη της ταυτότητας που εκδίδει ο σύλλογος μας. Ευχαριστούμε  την εταιρία και τους μετόχους για αυτή την πρωτοβουλία που  πήραν την περίοδο κρίσης που  περνάνε τα ελληνικά νοικοκυριά και  κυρίως των τριτέκνων του νησιού. Επίσης  να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι  σύντομα θα λειτουργήσει γραφείο  ενημέρωσης του Συλλόγου Τριτέκνων  Νομού Αττικής και στην Αίγινα με εθελοντή αντιπρόσωπο μας, που  θα μπορεί να εγγράφει νέα μέλη και  να εκδίδει τις απαραίτητες ταυτότητες τριτέκνων σε όσες τρίτεκνες οικογένειες επιθυμούν να γίνουν μέλη.

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι για  τις θεωρήσεις-ανανεώσεις και νέες εκδόσεις Ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζονται:

1. Ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011
2. από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες
3. καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών
4. Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 15 ευρώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Θεόκλητη Μεσουρίδου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png