Χωρίς πλοία, αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα η Αίγινα.


Λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα η εικοσιτετράωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που για μια ακόμη φορά φέτος κράτησε δεμένα τα πλοία στα λιμάνια και επανέφερε τη γνώριμη πια, χωρίς επιβατική και εμπορευματική κίνηση,  εικόνα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.  Η ΠΝΟ διεκδικεί άμεση υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ενώ χθες έξω από τον Οίκο Ναύτου στον Πειραιά οι ναυτεργάτες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για το προσχέδιο νόμου "Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις".  Με τη σημερινή απεργιακή της κινητοποίηση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμπληρώνει 21 μέρες απεργίας για το 2010.

Το σκηνικό της ημέρας στην Αίγινα συμπλήρωσε ο βροχερός καιρός και η πτώση της θερμοκρασίας που αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αίγινας έφτασε τους 8 °C νωρίς το απόγευμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png