Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την κακοκαιρία.


Προβλήματα έχουν προκαλέσει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με το λιμάνι του Πειραιά οι ισχυροί βοριάδες που πνέουν από χθες το απόγευμα στον Αργοσαρωνικό. Χθες, κατά το βραδινό δρομολόγιο το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο "Νεφέλη" χρειάστηκε να κάνει τρεις συνεχόμενες προσπάθειες ώστε να προσεγγίσει την μεγάλη προβλήτα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες του. Σήμερα το πρωί το Νεφέλη εκτέλεσε ένα ακόμη δρομολόγιο και λίγο αργότερα το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά εξέδωσε απαγορευτικό για το απόπλου τόσο των συμβατικών, όσο και των ιπτάμενων πλοίων. Άλλωστε μέχρι και λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί στον Αργοσαρωνικό έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ.

Στην Αίγινα το κρύο είναι τσουχτερό και νωρίς το πρωί η θερμοκρασία έπεσε στους 4 °C για να ανέβει στους 6 κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως εξασθένηση των βοριάδων προβλέπει για αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ οι θερμοκρασίες είναι πιθανών να είναι χαμηλότερες κατά έναν με δύο βαθμούς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png