Κλιμακώνει τις απεργιακές της κινητοποίησης η ΠΝΟ. Δεμένα παραμένουν τα πλοία Παρασκευή και Σάββατο.


Η εικόνα του κεντρικού λιμανιού της Αίγινας σήμερα το πρωί ήταν χαρακτηριστική, καθώς στη συνήθως πολύβουη μεγάλη προβλήτα δεν υπήρχε η παραμικρή κίνηση. Αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί για δύο ακόμη ημέρες καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία μέχρι τις 06:00 της 28ης Νοεμβρίου. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει προοπτική για περαιτέρω κλιμάκωση.

Για σημαντικές οικονομικές απώλειες μιλούν τις τελευταίες ώρες οι επαγγελματίες του νησιού, καθώς λόγω της κλιμάκωσης των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα νεκρώσει κάθε είδους επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας με αλυσιδωτές συνέπειες σε κρατήσεις δωματίων και ξενοδοχείων, ακυρώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων που είχα προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο με αλυσιδωτές συνέπειες σε πολλούς επαγγελματίες που βλέπουν ότι ενώ είχαν κάνει παραγγελίες και έξοδα για τις επόμενες ημέρες δέχονται την μια ακύρωση μετά την άλλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png