Παραμένουν δεμένα τα πλοία την Τετάρτη και την Πέμπτη.


Εκτός από τους ισχυρούς νοτιάδες που πνέουν από χθες το βράδυ στον Αργοσαρωνικό και η δύναμη τους ενισχύθηκε σήμερα το μεσημέρι, μία ακόμη φορτούνα έρχεται να προστεθεί. Πρόκειται για την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να συνεχίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη την απεργία της. Έτσι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για 48 ακόμη ώρες, αποκλείοντας την επιβατική και εμπορευματική κίνηση προς και από το λιμάνι του Πειραιά. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία διεκδικεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων των ναυτικών, όπως επίσης και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτεργατών.

Σήμερα από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας δεν πραγματοποιήθηκε κανένα δρομολόγιο, με τελευταίο χθες το βράδυ ένα ειδικά ναυλωμένο για τη μεταφορά καυσίμων. Στο κεντρικό λιμάνι του νησιού παραμένει ελλιμενισμένο από χθες το βράδυ το ιπτάμενο Venus της Aegean Flying Dolphins και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα κάνει δρομολόγιο για τις επόμενες 48 ώρες. Πάντως και χθες το βράδυ και ειδικά σήμερα μετά τις 15:00 οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι, όπως δείχνει και η φωτογραφία, κάνουν αδύνατη έτσι κι αλλιώς την προσέγγιση επιβατικών πλοίων στη μεγάλη προβλήτα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png