Απεργία της Π.Ν.Ο. την Πέμπτη. Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια για μια ακόμη φορά το λιμάνι της Αίγινας.


Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε τη συμμετοχή της στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Ιουλίου. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει εικοσιτετράωρη απεργία στο λιμάνι του Πειραιά των πληρωμάτων των πλοίων όλων των κατηγοριών. Η εικοσιτετράωρη απεργία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα στις 00:01 και θα λήξει στις 24:00 της Πέμπτης. Η συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης έγινε με δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις: μία από την Π.Ν.Ο. και μία από τα δύο σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ. Τα βασικά αιτήματα της Π.Ν.Ο. είναι το ασφαλιστικό, η συλλογική σύμβαση εργασίας και η έλλειψη πολιτικών για την αύξηση της απασχόλησης.

Με την απεργία της Πέμπτης το λιμάνι της Αίγινας θα παραμείνει χωρίς δρομολόγια για δωδέκατη φορά φέτος, ένα γεγονός που δεν προβληματίσει μόνο τον ακτοπλοϊκό κλάδο, αλλά και τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό στο νησί καθώς βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο αυξημένης τουριστικής και μεταφορικής κίνησης λόγω του καλοκαιριού. Ο προβληματισμός εντείνεται ακόμη περισσότερο καθώς από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν ουσιαστικά οι πρώτες καλοκαιρινές άδειες για πολλούς εργαζόμενους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png