Χωρίς πλοία θα μείνει αύριο Τετάρτη η Αίγινα.


Χωρίς πλοία θα μείνει για μία ακόμη φορά φέτος η Αίγινα και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι επαγγελματίες του τουρισμού προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που φέρνει το φετινό καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα οι ακτοπλοϊκές εταιρείες εταιρείες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια τους, ωστόσο δύο από τα δεκατέσσερα σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας έχουν εξαγγείλει εικοσιτετράωρη απεργία στον Πειραιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως το δημοσιότητας, την απεργία δεν την έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αλλά η "Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού" και "ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ". Τα δύο σωματεία της ΠΝΟ συμμετέχουν στην κινητοποίηση της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχει προκηρύξει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Έτσι, αν και αυτή δεν γίνεται από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αλλά από δύο σωματεία της η απεργία θα γίνει κανονικά αύριο Τετάρτη. Σε αυτό συγκλίνει και η ενημέρωση που είχαμε από τα ναυτιλιακά πρακτορεία της Αίγινας, ότι δηλαδή αύριο θα υπάρξει απεργία και δεν θα γίνουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια. Την είδηση επιβεβαιώνει και το Λιμεναρχείο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png