"Κατεβάζει ρολά" δημόσιος και ιδιωτικός τομέας την Τετάρτη. Χωρίς πλοία μένει η Αίγινα.


Ρολά κατεβάζει αύριο Τετάρτη ο Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας που συμμετέχει στην εικοσιτετράωρη απεργία που έχει εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία αναμένεται να πάρουν μέρος και άλλοι φορείς με σκοπό να σταλεί μαζικό μήνυμα στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. Έτσι στην απεργία της Τετάρτης θα πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, τις τράπεζες ΟΤΟΕ, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι καθηγητές ΟΛΜΕ, οι δάσκαλοι ΔΟΕ, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ όπως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες γιατροί, οι εφοριακοί, το προσωπικό των δήμων και των δημόσιων Ταμείων.

Στην Αίγινα για μια ακόμη φορά θα παραλύσει η επιβατική και εμπορευματική κίνηση προς και από το λιμάνι του νησιού, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα γίνει κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. Στην απεργία συμμετέχει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ενώ απεργούν και οι λιμενεργάτες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png