Προσοχή στα δρομολόγια των πλοίων.

Προσοχή στα δρομολόγια των πλοίων θα πρέπει να δείξουν οι επιβάτες αύριο Πρωτομαγιά, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας των Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού και της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία από τις 8 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά δύο απογευματινά δρομολόγια οχηματαγωγών πλοίων.

Επιπλέον σε προγραμματισμένες αλλαγές υπόκεινται και οι πίνακες των δρομολογίων των πλοίων τόσο στα δρομολόγια από το λιμάνι της Αίγινας προς Πειραιά και αντίστροφα, όσο και σε ορισμένα τοπικά δρομολόγια. Το Aegina Portal θα ενημερώσει σύντομα τους πίνακες του με τα νέα δρομολόγια.

Ενημέρωση: Τετ 30 Απρίλιος 2008, 08:59 PM

Για αύριο Πρωτομαγιά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δύο δρομολόγια από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας για το λιμάνι του Πειραιά: 05:30 μμ Ε/Γ Ο/Γ Απόλλων και 06:30 μμ Ε/Γ Ο/Γ Φοίβος.

Δρομολόγια δεν θα πραγματοποιήσουν τα: Aegean FD, Ε/Γ Ο/Γ Άγιος Νεκτάριος, τα ιπτάμενα της Hellenic Seaways.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png