Δεν θα πραγματοποιηθούν απεργιακές κινητοποιήσεις από την ΠΝΟ. Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων στις 8 και 14 Νοεμβρίου.


Απομακρύνθηκε πλήρως το ενδεχόμενο απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στις 8 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, ενδεχόμενο για το οποίο είχαν εκφραστεί φόβοι από Δημοτικούς Συμβούλους στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος. Σε σημερινή επικοινωνία του Aegina Portal με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, τόσο στις 8 Νοεμβρίου, όσο και στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η ΑΔΕΔΥ έχει αποφασίσει να πραγματοποίησε 24ωρη απεργία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Αναφορικά με την απεργία της 14ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσιεύσεις, η ΠΝΟ απέρριψε το αίτημα είχαν καταθέσει η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής "Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" και η Πανελλήνια Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ).