Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα την πρωτομαγιά, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ. [upd] Δείτε ποια δρομολόγια θα εκτελεστούν.


Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα την πρωτομαγιά, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ. Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, αναφέρει ότι η διοίκηση της ΠΝΟ κατά την συνεδρίασή της αποφάσισε με μυστική ψηφοφορία, την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την 00:01 της Τετάρτης 1η Μαΐου και λήξη στις 24:00 την μέρα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η διοίκηση της ΠΝΟ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κατέληξε σε αυτή την απόφαση διότι η πολιτεία έχει αγνοήσει την σωρεία των εγγράφων που καταγράφονται τα αιτήματά της, "αποφεύγοντας ταυτόχρονα κάθε εποικοδομητικό και θετικό διάλογο για την επίλυσή τους".

[upd] Δείτε ποια δρομολόγια θα εκτελεστούν.

Αίγινα - Πειραιάς
Απόλλων Ελλάς 16:30
F/D Athina 17:05
Ποσειδών Ελλάς 17:45
Φοίβος 19:45

Πειραιάς - Αίγινα
F/D Athina18:00

Προσοχή, για δρομολόγια τα οποία θα εκτελεστούν απογευματινές ώρες της 1ης Μαΐου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τοπικά πρακτορεία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png