Σε κατάσταση αναμονής για την εκτέλεση ή όχι, των δρομολογίων των ακτοπλοϊκών εταιριών στις 2 Οκτωβρίου.


Σε κατάσταση αναμονής, φαίνεται ότι βρίσκονται οι ακτοπλοϊκές εταιρίες, που εξυπηρετούν την Αίγινα, σχετικά με τη εκτέλεση δρομολογίων αύριο 2 Οκτωβρίου. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση της ΠΝΟ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Aegina Portal, όλες οι μηχανές κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιριών που εξυπηρετούν την Αίγινα, λειτουργούσαν κανονικά, τουλάχιστον μέχρι τις 11:30 το πρωί. Επίσης, στις ιστοσελίδες τους δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση, όπως συνηθίζεται σε περίπτωση απεργιών. Αυτό προκύπτει επίσης και από την επικοινωνία, πριν από λίγο, με ακτοπλοϊκές εταιρίες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή 11:45:47, τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση από την έναρξη, 00.01, έως τη λήξη, στις 24.00, στις 2 Οκτωβρίου. Το θέμα εξετάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η πλειοψηφία της οποίας απέρριψε την πρόταση για απεργία. Στην ιστοσελίδα της ΠΝΟ δεν έχει δημοσιευθεί κάποια νεώτερη ανακοίνωση για την απεργία.

Στην απεργιακή συγκέντρωση στον Πειραιά συμμετέχει και η Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά.

Παρακαλούμε, τους κατοίκους το νησιού που θέλουν να ταξιδέψουν αύριο 2 Οκτωβρίου να ενημερώνονται από τα τοπικά πρακτορεία. Θα υπάρξει ενημέρωση για κάθε νεώτερη εξέλιξη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png