Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα στις 18 Φεβρουαρίου, λόγω 24ωρης απεργίας ναυτεργατικών σωματείων.


Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα στις 18 Φεβρουαρίου, λόγω 24ωρης απεργίας ναυτεργατικών σωματείων. Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της ΠΕΜΕΝ αναρτήθηκε η ανακοίνωση που αναφέρει ότι: "Τα Διοικητικά Συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, σε συνεδριάσεις τους αποφάσισαν την κλιμάκωση του αγώνα, ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, με 24ωρη Απεργία στις 18 Φλεβάρη από 00:01 έως 24:00, στα καράβια των λιμανιών Πειραιά, Ραφήνας, Λαύριο".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Στην νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση δεν εξαιρείται κανένας, αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων αντιασφαλιστικών νόμων, προωθεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση των επικουρικών συντάξεων, ενώ αποτελούν προκλητικά μυθεύματα τα επιχειρήματα της κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων, για τη "βιωσιμότητα" των ασφαλιστικών ταμείων και "δίκαιης" κατανομής συντάξεων", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png