Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού. Από 24 Μαρτίου θα εκτελείται ένα δρομολόγιο την ημέρα από Αίγινα και ένα από Πειραιά.

Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού. Ανακοίνωση.
Αγαπητοί μας επιβάτες, η μάχη απέναντι στην επιδημία του κορωνοϊού COVID-19 συνεχίζεται. Η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίσσεται σε υπόλοιπες χώρες επιτάσσει ολοένα και αυστηρότερα μέτρα.

Όλοι μας είμαστε μάρτυρες των γεγονότων και όλοι μας ευχόμαστε όλο αυτό σύντομα να τελειώσει. Σε συνέχεια της εντατικοποίησης των μέτρων, σας ενημερώνουμε πως από αύριο, Τρίτη 24 Μαρτίου, καθημερινά θα εκτελείται ΜΟΝΟ ΕΝΑ (1) δρομολόγιο από Πειραιά προς Αίγινα και ΕΝΑ (1) από Αίγινα προς Πειραιά. Η Saronic Ferries, αναλαμβάνει τα δρομολόγια ημέρες Δευτέρα, Τρίτη (με ενδιάμεση προσέγγιση στο Αγκίστρι), Πέμπτη και Κυριακή. Αναχώρηση από Πειραιά στις 08:00 το πρωί και αναχώρηση από Αίγινα στις 11:00.

Είμαστε αναγκασμένοι να κρατήσουμε αυτήν την απόσταση, αλλά, μπροστά στο κοινό καλό, θα το κάνουμε με χαρά. Για το τέλος, θα σας αφήσουμε την αισιόδοξη από πλευράς μας είδηση πως χθες Κυριακή, είδαμε το δρομολόγιο του Φοίβου από τον Πειραιά προς την Αίγινα να μεταφέρει μόνο έναν επιβάτη. Ο πλανήτης όλος δοκιμάζεται και τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε πως είμαστε υπεύθυνοι, πως νοιαζόμαστε για τους δίπλα μας και πως όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί.

Ευχαριστούμε πολύ. Μένουμε σπίτι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png