Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού υπέβαλε αίτημα, για την κάλυψη των δρομολογίων της Τετάρτης και της Παρασκευής, που ακυρώθηκαν από την ΑΝΕΣ. [upd]

 
Σε αντικατάσταση των ακυρωμένων δρομολογίων της ΑΝΕΣ που εκτελούνταν από το πλοίο Άγιος Νεκτάριος, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού θα εκτελεί από αύριο και τα δρομολόγια της Τετάρτης και της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα για την Τετάρτη η Κοινοπραξία έχει αιτηθεί μόνο πρωινό δρομολόγιο, καθώς το απόγευμα είχε προγραμματιστεί εγκεκριμένο δρομολόγιο μεταφοράς καυσίμων στην Αίγινα.
 
Το αίτημα για την εκτέλεση των δρομολογίων της Τετάρτης και της Παρασκευής από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού υπεβλήθη χθες, καθώς νωρίτερα είχε δρομολογηθεί το αίτημα της διακοπής των δρομολογίων της ΑΝΕΣ.

Αφού τα δρομολόγια εγκριθούν από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου, θα δημοσιευθούν από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

[upd 14:56:37] Τα δρομολόγια δημοσιεύθηκαν και μπορείτε να τα δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png