Ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, για τον περιορισμό χωρητικότητας επιβατηγών πλοίων σε έναν επιβάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα.


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, για τον περιορισμό χωρητικότητας επιβατηγών πλοίων σε έναν επιβάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σας ενημερώνουμε πως έχει τεθεί σε ισχύ από τις αρμόδιες αρχές ο περιορισμός χωρητικότητας επιβατηγών πλοίων σε 1 έναν επιβάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα. Ως αποτέλεσμα, ήρθε και η δραστική μείωση του πρωτοκόλλου και του δικού μας Αχαιού, που εξυπηρετεί τόσες μέρες πιστά την Αίγινα. Απαιτείται λοιπόν από όλους μας σεβασμός. Οι περισσότεροι, πρέπει να μείνετε σπίτι και να επιτρέψετε στους συνανθρώπους μας που έχουν ζωτική ανάγκη να μπορέσουν να ταξιδέψουν όποτε το χρειάζονται. Οι -λίγοι- που χρειάζεται να ταξιδέψετε, εξασφαλίστε οπωσδήποτε τη θέση σας στο δρομολόγιο επιλογής σας. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.