Αλλαγές στα σημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω βλάβης του "Ποσειδών Ελλάς". Η ανακοίνωση της Saronic Ferries και το έκτακτο δρομολόγιο του "Αγίου Νεκταρίου".

 
Λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο πλοίο "Ποσειδών Ελλάς" η Saronic Ferries προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση: "Ενημερώνουμε τους επιβάτες πως στο πλοίο Ποσειδών Ελλάς παρουσιάστηκε βλάβη, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τα δρομολόγια για σήμερα Σάββατο. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση του προγράμματος. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την αντικατάσταση του από άλλο πλοίο της Saronic Ferries. Όσοι επιβάτες είχαν εισιτήρια για σήμερα μπορούν να απευθυνθούν στα πρακτορεία μας για επιστροφή χρημάτων και περισσότερες πληροφορίες."

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Επίσης, από το τοπικό πρακτορείο του πλοίου "Άγιος Νεκτάριος Αίγινας" λάβαμε πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την εκτέλεση έκτακτου δρομολογίου: "Σας πληροφορούμε ότι λόγω εκτάκτων αναγκών το πλοίο μας "Άγιος Νεκτάριος Αίγινας", σήμερα Σάββατο 13/02/2021 θα πραγματοποιήσει ένα έκτακτο δρομολόγιο από Πειραιά 11:00 και από Αίγινα 13:00. Το απογευματινό δρομολόγιο θα εκτελεστεί όπως είναι προγραμματισμένο".
 
Οι επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να πρώτα να επικοινωνούν με τα τοπικά πρακτορεία για περισσότερες πληροφορίες.