Το οχηματαγωγό πλοίο "Αντιγόνη”, ξεκίνησε καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά προς Σουβάλα.

 
Το οχηματαγωγό πλοίο "Αντιγόνη", το νεώτερο πλοίο του στόλου της Saronic Ferries, έχει αφήσει ήδη πολύ θετικές εντυπώσεις στο επιβατικό κοινό, που ταξίδεψε μαζί του. Με πολύ όμορφη αισθητική στο ολοκαίνουργιο σαλόνι του και άνετα καθίσματα με τραπέζια στους εξωτερικούς χώρους, δίνει στον επιβάτη την αίσθηση της ασφάλειας ενός μεγάλου πλοίου.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η "Αντιγόνη", ανέλαβε από χθες Δευτέρα, να εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια που θα συνδέουν το λιμάνι του Πειραιά με το λιμάνι της Σουβάλας. Ένα δρομολόγιο που κρίνεται ως αναγκαίο, τόσο από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, όσο και από τους παραθεριστές. Παράλληλα, αναμένεται να δώσει διέξοδο στην γρήγορη και ασφαλή εμπορευματική κίνηση, για τις ανάγκες των καταστημάτων και των άλλων επιχειρήσεων της βόρειας πλευράς του νησιού.

 
Ανακατασκευασμένο πλήρως, με θέσεις για 1.150 επιβάτες και 90 Ι.Χ., με ασανσέρ για ΑΜΕΑ, κυλιόμενες σκάλες, πλήρως κλιματιζόμενους χώρους και δύο μπαρ σε κλειστό και σε ανοιχτό κατάστρωμα, το νέο πλοίο αναβαθμίζει τις επιλογές όσων ταξιδεύουν στην Αίγινα.
 
Τα προγραμματισμένα δρομολόγια της “Αντιγόνης” για τους επόμενους μήνες θα είναι 3 από Πειραιά προς Σουβάλα και 3 από Σουβάλα προς Πειραιά τις καθημερινές και τα Σάββατα, ενώ τις Παρασκευές και τις Κυριακές τα δύο λιμάνια θα συνδέονται μεταξύ τους 8 φορές (4 δρομολόγια προς Σουβάλα και 4 δρομολόγια προς Πειραιά).
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png