Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Αίγινας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Τροποποίηση δρομολογίων της Saronic Ferries.  Απαγορευτικό για τα ταχύπλοα της Hellenic Seaways.

apagoreftiko-apoplou-aegina-00.jpg

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην εκτέλεση των προγραμματισμένων ακτοπλοϊκών δρομολογίων, από και προς το λιμάνι της Αίγινας. Μετά από επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Αίγινας και το τοπικό πρακτορείο, έγινε γνωστό ότι τα δρομολόγια των ταχυπλόων της Hellenic Seaways δεν θα εκτελεστούν σήμερα λόγω απαγορευτικού. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Saronic Ferries, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα 05/02/2023, τα δρομολόγια της κοινοπραξίας τροποποιούνται ως ακολούθως: 

  • το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ Απόλλων Ελλάς, από Πειραιά 12.45 προς Αίγινα-Μέθανα-Πόρο και η επιστροφή 16.00 από Πόρο, 16.35 από Μέθανα  και 17.45 από Αίγινα , δεν θα εκτελεστεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 
  • To δρομολόγιο 15.00 από Πειραιά και 16.45 από Αίγινα θα πραγματοποιηθεί από το Ε/Γ-Ο/Γ Απόλλων Ελλάς αντί του Ε/Γ-Ο/Γ  Ποσειδών Ελλάς. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png