Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κήρυξε 24ωρη Παν-Πειραϊκή απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.

limani-apergia-pno.jpg

Συμμετέχοντας στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της χώρας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ανακοίνωσε την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 8/3/2023, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά. Την απόφαση έλαβε σε σημερινή της συνεδρίασή της. Η κινητοποίηση αρχίζει 00.01 τα ξημερώματα της Τετάρτης και λήγει στις 24.00 της ίδιας ημέρας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΝΟ αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχοντας στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της χώρας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Παν-Πειραϊκής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αρχίζει την ώρα 00.01 της 08-03-2023 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24.00 της ίδιας ημέρας. Ταυτόχρονα απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της συγκρούσεως των δύο τρένων και την λήψη όλων εκείνων των μέτρων που απαιτούνται για ασφαλείς χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές και συγκοινωνίες".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png