24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πρωτομαγιά ανακοίνωσε η ΠΝΟ.

DSC_0112-apergia-pno-protomagia.JPG

24ωρη Πανελλαδική Απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την 00.01 ώρα της 1η  Μάϊου 2023, ημέρα Δευτέρα, και λήξη την 24.00 ώρα της ιδίας ημέρας, ανακοίνωσε σήμερα με Δελτίο Τύπου η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Η ανακοίνωση της ΠΝΟ για την απεργία, μεταξύ άλλων αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας, τιμώντας τους διεθνείς αγώνες των Εργαζομένων και των Ναυτεργατών για την Εργατική Πρωτομαγιά και αναγνωρίζοντας τον διαχρονικό μήνυμα των αγώνων και τους νεκρούς του Σικάγο ταυ 1886, με απόφαση της Διοικήσεως της, που λήφθηκε στις 21-4-2023 αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 ώρα της 1η  Μαΐου 2023, ημέρα Δευτέρα, και λήξη την 24.00 ώρα της ιδίας ημέρας.

Οι Ναυτεργάτες για άλλη μια φορά αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των Εργαζομένων στην Χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου οι εργαζόμενοι ενώνουν και πάλι τη φωνή τους διατρανώνοντας την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την αμετάκλητη απόφασή τους να εξακολουθήσουν να παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερα αύριο, για τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους. ", αναφέρει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png