Ενημέρωση από την Saronic Ferries για την βλάβη στο πλοίο "Απόλλων Ελλάς", στο πρωινό δρομολόγιο για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο. [upd] Τροποποιήσεις δρομολογίων.

apollon-ellas-vlavi.jpg

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Saronic Ferries για τη βλάβη στο πλοίο "Απόλλων Ελλάς", στο πρωινό δρομολόγιο για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο, αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"H Saronic Ferries ενημερώνει πως λόγω βλάβης στο πλοίο "Απόλλων Ελλάς" που προέκυψε μετά την αναχώρηση του σήμερα το πρωί στο δρομολόγιο των 09.30 για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο, το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά ασφαλώς και οι επιβάτες του εξυπηρετήθηκαν άμεσα με το πλοίο "Αχαιός" για Αίγινα και με ναυλωμένο λεωφορείο για Μέθανα και Πόρο. 

Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση των επιβατών μας και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλοι οι επιβάτες μας να φτάσουν ασφαλώς και εγκαίρως στον προορισμό τους".

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκτάκτων συγκοινωνιακών αναγκών γραμμής Σαρωνικού σήμερα Σάββατο 09.03.2024 έχουν ζητηθεί οι παρακάτω τροποποιήσεις δρομολογίων: 

Σάββατο 09.03.2024 

1. Το δρομολόγιο από Αίγινα 17.30 προς Πειραιά να γίνει από Αίγινα 16.45 προς Πειραιά 

2. Το δρομολόγιο από Πειραιά 17.15 προς Αίγινα, από Αίγινα 19.00 προς Πειραιά να γίνει από Πειραιά 18.30 προς Αίγινα, από Αίγινα 20.15 προς Πειραιά.  

Οι επιβάτες θα ενημερωθούν με μέριμνα της Κοινοπραξίας μας.



Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png