Λαχειοφόρος αγορά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας. Συγκέντρωση χρημάτων για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών και αγορά ανεμιστήρων.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας (Εκπαιδευτικοί & Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων) προσπαθώντας να βελτιώσει τη ζωή των μαθητών τοποθετεί αντιηλιακές μεμβράνες στα παράθυρα του σχολείου και ανεμιστήρες. Για τον λόγο αυτό, ώστε να μπορέσει να καλυφθεί το κόστος των συγκεκριμένων εργασιών, πραγματοποιείται λαχειοφόρος με ημερομηνία κλήρωσης την 13η Ιουνίου 2016, ημέρα της Γιορτής της ΣΤ’ Τάξης.
Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες της Αίγινας (τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μετά την Λαχειοφόρο) που μας χάρισαν ήδη 40 δώρα (είδη δώρων, κρεοπωλεία, είδη ένδυσης, κοσμήματα, κομμωτήρια, ζαχαροπλαστεία, ηλεκτρικά είδη, εστιατόρια κλπ). Γίνεται προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν 50 δώρα συνολικά, ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότεροι.
Λαχνούς θα βρείτε στο κομμωτήριο της κας Ευγενίας Γιαννίτση, στη Χελώνη (δίπλα στο Εν Πλω), στον κ. Βαγγέλη Νομικό (Γουδής Αφαίας), στον κ. Ντένη Πολυχρονόπουλο στην Σπύρου Ρόδη και στην κα Σταυρούλα Παπαδοπούλου.
Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png