Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Χάρη.

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας, κάνοντας πράξη το  "Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση" και σε συνεργασία με τον  Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο  Βαθέος διοργανώνουν την Τετάρτη  22 Ιουνίου 2016 συναυλία για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Χάρη. Ο 11-χρονος  Χάρης  Μπράβος  πάσχει από  από  μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου (κυψελιδικό ραβδομυοσάρκωμα) και χρήζει επείγουσας θεραπείας.
 
Η Προσκοπική οικογένεια της Ελλάδας και της Κύπρου, η εκκλησία, συλλογικοί  φορείς, φίλοι της οικογένειας και ΜΜΕ κινητοποίησαν το ευρύ κοινό και όλοι μαζί με μια πρωτοφανή προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης προς την  οικογένεια του Χάρη έκαναν οικονομικά  εφικτές τόσο την μετάβασή του στην Harley Street Clinic του Λονδίνου στις 23.04.2016  όσο και την κάλυψη των πρώτων εξόδων της νοσηλείας.
 
Η οικογένεια του Χάρη έδωσε ότι είχε από τα υπάρχοντά της.  Όμως για την σε βάθος εξαμήνου θεραπεία του μικρού Χάρη απαιτούνται τεράστιες δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ.
 
Στην συναυλία για τον Χάρη συμμετέχουν  το 1ο Σύστημα  Ναυτοπροσκόπων Αίγινας , ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος , ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης , η ορχήστρα ¨Εστουντιαντίνα¨ και το σχήμα ¨Μετά την Φουρτούνα¨ .
 
Λεπτομέρειες Συναυλίας
Ημερομηνία : Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης : 19.30
Χώρος : Δημοτικό σχολείο Βαθέος
 
Οι διοργανωτές προσκαλούν όλο τον κόσμο του Νησιού να σταθούν στο πλευρό τους σε αυτήν τους την προσπάθεια.

Σαχτούρης Κωνσταντίνος -  Αρχηγός Συστήματος του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png