Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Συνάντηση για την έλλειψη αθλητικών υποδομών.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ  Αίγινας στα πλαίσια του προγράμματος δράσης και ενασχόλησης με τα τοπικά προβλήματα του νησιού μας, προκάλεσε συνάντηση-σύσκεψη στις 21-6-2016 στο Υπουργείο Παιδείας, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό Ιούλιο. Η συνάντηση αφορούσε την έλλειψη αθλητικών υποδομών στο νησί μας. Στη συνάντηση συμμετείχαν: Η βουλευτής Α΄ Πειραιά και νήσων Ελένη Σταματάκη, η οποία τόνισε την έλλειψη αθλητικών υποδομών σχεδόν σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Εκ μέρους του Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ η έφορος του τμήματος Βόλεϊ γυναικών κ. Αγγελική Κολιοτάση καθώς και ο Β΄Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Στάθης Νικολούζος, οι οποίοι παρουσίασαν διεξοδικά την υπάρχουσα κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων και έθεσαν σε προτεραιότητα την ανάγκη ενός κλειστού γηπέδου που να εξυπηρετεί τις πάγιες ανάγκες των αθλητικών συλλόγων και τις δραστηριότητες των τμημάτων τους (μπάσκετ, βόλεϊ κ.λ.π.).Επίσης έθεσαν και το θέμα εξόδων μετακίνησης των αθλητικών ομάδων από και προς την Αίγινα.
Από την  Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ  Αίγινας, ο Συντονιστής της οργάνωσης Παναγιώτης Πατσακιός πρότεινε  την κατασκευή μικρών αθλητικών εγκαταστάσεων, ιδιαίτερα στην περιφέρεια  της Αίγινας, προκειμένου η νεολαία να έχει το δικό της χώρο ψυχαγωγίας και διεξόδου.
Η αποτίμηση της σύσκεψης κρίνεται θετική. Συμφωνήθηκε, αφού εξεταστούν όλες οι προτάσεις, σύντομα να υπάρξει και νέα συνάντηση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png