Ευχαριστήρια επιστολή και το αποτέλεσμα της κλήρωσης της λαχειοφόρου από το νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος".

Ο Γενικός Επόπτης του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος",  ο Πρόεδρος και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματός μας ευχαριστούμε εκ μέσης καρδίας  όλους όσους συμμετέσχον εις τας θρησκευτικάς και εορταστικάς εκδηλώσεις επί τη Μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Πολιούχου της νήσου μας και Προστάτου του Νοσοκομείου μας, Αγίου Διονυσίου, αι οποίαι έλαβον χώραν εις το Ιερόν Παρεκκλήσιον του Νοσοκομείου κατά την 23ην και 24ην τρέχοντος μηνός.

Ιδιαιτέρας ευχαριστίας απευθύνομεν δια την τιμητικήν παρουσίαν των εις τους τοπικούς μας άρχοντας, τον κ. Δήμαρχον κ. Μούρτζην Δημήτριον, τον κ. Αντιδήμαρχον κ. Γεννίτσαρην Κων/νον και την κ. Δημοτικήν Σύμβουλον κ. Σαλπέα Αικατερίνην.

Μνείαν εξαίρετον ποιούμεθα και πολλάς ευχαριστίας απευθύνομεν εις την κ. Χατζίνα Σοφίαν, θυγατέρα του αειμνήστου Αιγινήτου Ζωγράφου Χατζίνα Δημητρίου, δια την ευγενή προσφοράν ενός υπερόχου πίνακος, έργου του πατρός της, δια την  διεξαγωγήν λαχειοφόρου αγοράς προς ενίσχυσιν του Ιδρύματός μας, της οποίας η κλήρωσις επραγματοποιήθη μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ενώπιον του Εκκλησιάσματος.  
Ωσαύτως, ευχαριστούμεν έναν έκαστον των συνεργατών μας οι οποίοι  με πολύν κόπον και προθυμίαν, προσωπικόν μόχθον και εργασίαν συνέβαλον εις την ευπρέπειαν του Ιερού Παρεκκλησίου και την ευκοσμίαν του περιβάλλοντος χώρου του Ιδρύματος, ως και εις την διεξαγωγήν της Λαχειοφόρου αγοράς.

Επί τούτοις, απευθύνομεν ιδιαιτέρας ευχαριστίας εις όλους τους συμπολίτας μας και φιλογενείς κατοίκους της νήσου μας οι οποίοι με τις επώνυμες και ανώνυμες δωρεές τους, με τον οβολόν τους, το απλό κεράκι και την πολλήν τους αγάπη ετίμησαν τον Άγιό μας, ενίσχυσαν και ενισχύουν τη λειτουργία του Ιδρύματός μας.

Σας γνωστοποιούμε δε ότι, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κληρώσεως της λαχειοφόρου, εκληρώθη ο υπ’ αριθμ. 947 λαχνός με κάτοχον την κ. Κατσούλη Ελένην εις την οποίαν παρεδόθη ήδη ο πίνακας.
Μετ’ ευχών


Ο Γενικός Επόπτης του Ιδρύματος
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Ο ΥΔΡΑΣ , ΣΠΕΤΣΩΝ & ΑΙΓΙΝΗΣ ΕΦΡΑΙΜ


Ο Πρόεδρος Δ.Σ.                                                     & άπαντα τα Μέλη
Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης                         του Δ.Σ του Ιδρύματος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png