Στις κάλπες την Κυριακή οι επαγγελματίες της Αίγινας, για τις εκλογές της Επαγγελματικής Ένωσης.

Στις 11 το πρωί στο γραφείο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας θα ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή των Μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των Μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία. Νωρίτερα στις 9:15 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του μεγαλύτερου επαγγελματικού φορέα του νησιού, με τα θέματα στην ημερήσια διάταξη να είναι τα ακόλουθα: εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης, κατάθεση Ισολογισμού από τον ταμία της Ένωσης, κατάθεση προϋπολογισμού από τον ταμία της Ένωσης, έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, Διοικητικός Απολογισμός, έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Στην συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια δύο συνδυασμών: "Ενωτικής Κίνησης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας" στον οποίο περιλαμβάνεται το όνομα του απερχόμενου προέδρου της Ένωσης κυρίου Γιώργου Σκαλτσιώτη και του Ενιαίου Συνδυασμού Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αίγινας στον οποίο περιλαμβάνεται το όνομα του πρώην προέδρου της Ένωσης κυρίου Νίκου Γιαννούλη.

Τα μέλη της Ένωσης για να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους ή άλλο δημόσιο έγγραφο (διαβατήριο ή δίπλωμα). Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png