Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του συλλόγου "Φίλων της Αίγινας" της 3ης Σεπτεμβρίου.

Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Βαθύ της Αίγινας, η συνάντηση των μελών του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Αίγινας».
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δ. Μούρτζης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και  Συλλόγων καθώς και σημαντικός αριθμός μελών του Συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασαν το πρόγραμμα δράσης, σύμφωνο με το Καταστατικό και τη Σημερινή Πραγματικότητα.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Σύλλογό μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Νησί και είχε την ευκαιρία να μας πληροφορήσει ότι η υπόθεση του Νερού και του αγωγού σύνδεσης με την Ηπειρωτική Ελλάδα βρίσκεται στη διαδικασία οριστικής επιλογής του Αναδόχου Κατασκευής του αγωγού.
Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στα παρόντα μέλη και φίλους και ο διάλογος εξελίχθηκε εποικοδομητικά για τις μελλοντικές ενέργειες του Συλλόγου
Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας
  Βασίλης Γρηγοριάδης                                                     Λένα Καπνιά Αραποστάθη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png