Ενημέρωση από την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας για τη συμμετοχή στο 7ο Agro Quality Festival - 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου.

Σε απάντηση των αιτήσεων σας, σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’αριθμ. 258/2016 (ΑΔΑ:ΩΝΨΠ7Λ7-ΚΚΤ) Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εγκρίθηκε η σκοπιμότητα για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στις εκθέσεις "7ο Agro Quality Festival - 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού" που θα πραγματοποιηθούν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου του 2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Περιφέρεια Αττικής θα χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων εκθετών της με το 70% του κόστους της ενοικίασης των περιπτέρων τους, ενώ το υπόλοιπο 30% θα το επωμισθούν οι ίδιοι.

 Βασική προϋπόθεση μεταξύ των άλλων για την συμμετοχή μίας επιχείρησης στο κεντρικό περίπτερο της Περιφέρειας είναι:
α) να υπάρχουν όλες οι προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και
β) «….τα προϊόντα όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, οίνος, μέλι, κελυφωτό φιστίκι κ.α. να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας, η οποία θα αποδεικνύεται και με τα ανάλογα παραστατικά (π.χ τιμολόγια από τα οποία συνάγεται ότι η τυποποίηση ή  η συσκευασία γίνεται στην Αττική)…».

Επισυνάπτεται το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα: 6944456667 και 6944378565.

Το Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png