Ο Δήμος Αίγινας για την ονοματοδοσία δύο αιθουσών του γυμνασίου Μεσαγρού.

Δελτίο Τύπου.
Εκ μέρους του Δημάρχου της Αίγινας κ. Δημητρίου Μούρτζη και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους: Μανούσου Ειρήνη, Διευθύντρια του Γυμνασίου Μεσαγρού, την κ. Μπέση Αναστασία, πρώην  Διευθύντρια του σχολείου, την κ. Λεούση Αννίτα, μαθηματικό και την κ. Λαμπρινού Αθανασία, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής για την άψογη, σεμνή και άκρως συγκινητική εκδήλωση , που διοργάνωσαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος  Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν με την ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ δύο αιθουσών του Γυμνασίου δύο εξέχουσες προσωπικότητες του νησιού μας: ο κ. Σταμάτης Κώστας, συγγραφέας, ιστορικός και ο κ. Σπύρος Γαλάρης, λαογράφος και λαϊκός γλύπτης. μετά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου( υπ` αριθμ. 24/24-11-2015 πρακτικό ), αφού έλαβε υπόψη το έγγραφο της πρώην Διευθύντριας του Γυμνασίου Μεσαγρού κ. Μπέση Αναστασίας, τη σύμφωνη γνώμη του Σχολικού Συμβουλίου του Γυμνασίου Μεσαγρού, καθώς και της νυν Διευθύντριας του σχολείου, κ. Μανούσου Ειρήνης.

Και οι δύο έχουν προσφέρει στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στην ανάδειξη της Τοπικής Ιστορίας και στη διατήρηση των παραδόσεών μας, με την εν γένει δραστηριότητά τους. Ο κ. Σταμάτης συνέβαλε με τη δωρεά 2.000 περίπου βιβλίων και στη δημιουργία σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης.
Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε το έργο τους να βρει ανάλογους μιμητές.


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Οικονόμου Νικόλαος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png