Το "Όραμα Ελπίδας" στον αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2017".

Δελτίο Τύπου.
Το Marathon Team Greece τρέχει και υποστηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας". Το Marathon Team Greece, η ομάδα δρόμου που δημιούργησε η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου συμμετέχει σε δεκάδες αγώνες δρόμου εντός και εκτός Ελλάδος. Απαρτίζεται από ανθρώπους κάθε ηλικίας, με κάθε φυσική κατάσταση, που αγαπάνε το τρέξιμο και που θέτουν τον προσωπικό τους στόχο να διανύσουν μία απόσταση ολίγων χιλιομέτρων ή να καταφέρουν να τερματίσουν έναν ή και περισσότερους μαραθωνίους. Επιθυμώντας πέρα των προσωπικών στόχων να συμπεριλάβουν και έναν ευρύτερο κοινωφελή σκοπό, η ομάδα αποφάσισε και ξεκινάμε να υποστηρίζουμε και να συν-τρέχουμε ψυχή τε και σώματι, μαζί με τον "Σύλλογο Όραμα Ελπίδας" ώστε να είμαστε δίπλα στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν ανάγκη συμβατού δότη μυελών του οστών. Έτσι σε κάθε μας χιλιόμετρο, ερχόμαστε κοντά και με βαθιά ευαισθησία και αίσθημα σεβασμού και ευθύνης να προσφέρουμε ένα μέρος τους εαυτού μας για να σωθεί ένα παιδί, βοηθώντας το, να σταθεί και να βιώσει τον δικό του προσωπικό άθλο, να καταφέρει να δει με όραμα τη ζωή και να διακρίνει μέσα από το δικό μας Μαραθώνιο δρόμο που ακολουθούμε, ότι "nothing is impossible - marathon is life".

Το πρόγραμμα της ομάδας είναι μία σειρά από αγώνες σε όλη την Ελλάδα που σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, τον διοργανωτή του αγώνα και τη Marathon Team Greece, στόχος μας είναι να ενημερώσουμε την δρομική κοινότητα ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Τρέξε και εσύ μαζί μας και πάρε μέρος στον μεγαλύτερο μαραθώνιο που έγινε ποτέ στην χώρα μας ! Μάθε πως μπορείς να στηρίξεις την μαραθώνια προσπάθεια ! Nothing is impossible! We go ahead! Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.oramaelpidas. com

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά στην Αίγινα με τον αγώνα μας και την συμμετοχή της ομάδας Marathon Team Greece. Θα στηρίξουμε αυτήν την κίνηση με όλες μας τις δυνάμεις και καλούμε τους δρομείς και όλους τους κατοίκους της Αίγινας να γίνουν δότες μυελού των αστών . Η διαδικασία είναι απλή, ανώδυνη και μπορεί αυτή μας η κίνηση να σώσει ζωές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png