Μια πρωτότυπη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας από το γυμναστήριο Κούρος.

Γυμναστήριο Κούρος. Δελτίο Τύπου.
Μια πρωτότυπη εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας επέλεξε το γυμναστήριο Κούρος στο φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου της Εκκλησίας του Αγίου Σώστη στη Πέρδικα. Μέλη και φίλοι του γυμναστηρίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Κυριακάτικο πρωινό και να ευχηθούν καλή αθλητική χρονιά. Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου, κα Φωτεινή Μπήτρου δήλωσε τα εξής: "Μια διαφορετική χρονιά για μένα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει με την κοπή της πίτας διαφορετικά από κάθε προηγούμενη χρονιά. Ήθελα να ξεκινήσω με φύση,θάλασσα,παιχνίδια για εγρήγορση μυαλού σε συνδυασμό με άσκηση και με τη βοήθεια των χορηγών μου να χαρίσουμε χαμόγελα σε τόσο δύσκολες εποχές. Ευχαριστώ σε όσους κατάφεραν να αφήσουν την Κυριακή της γλυκιάς τους θαλπωρής και να γίνουν μια δυνατή ομάδα. Σας εύχομαι υγεία, υγεία, υγεία".

Στη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν 30 δώρα από διαφορετικούς χορηγούς.

Ακολούθησε ειδική δραστηριότητα ενίσχυσης ομαδικού πνεύματος και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πεζοπορία στο Νότιο Οχυρό της Αίγινας, με τελική κατάληξη στο μνημείο Camera Obscura.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png