Ανακοίνωση του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας (ΜΟΥΣΑ) για την 25η Μαρτίου.

Η Φιλαρμονική της Αίγινας ανήκει, διατηρείται και συντηρείται από το Μουσικό Σύλλογο Αίγινας, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό σωματείο, που στηρίζεται στις συνδρομές των μελών του και στις οικονομικές ενισχύσεις χορηγών του. Η συμμετοχή της φιλαρμονικής σε παρελάσεις και εκδηλώσεις, απαιτεί κάποια έξοδα για τα οποία είναι αναγκαία η στήριξή της.
 
Η ΜΟΥΣΑ με λύπη της ανακοινώνει ότι για την 25η Μαρτίου, με τις παρούσες συνθήκες, είναι αδύνατη η συμμετοχή της φιλαρμονικής στην παρέλαση για την εθνική επέτειο, καθότι αφενός δεν εξασφαλίσθηκε επαρκής οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Αίγινας ή στήριξη από κάποιο χορηγό για την αντιμετώπιση των σχετικών εξόδων και αφετέρου προσεκλήθη καθυστερημένα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η σωστή προετοιμασία της.
 
Στόχος μας παραμένει πάντα η ποιοτική μουσική εκπαίδευση και καλλιέργεια στο νησί μας και ευελπιστούμε στο μέλλον να μην ξαναδημιουργηθουν παρόμοια προβλήματα ώστε να είμαστε παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις και εορτασμούς.
 
 
Αίγινα 20/03/2017
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png