ΙΕΚ Αίγινας. Ευχαριστήριο προς την ΑΝΕΔΗΚ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.

Αγαπητοί συνεργάτες,
νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα τα τμήματα και το προσωπικό της "ΑΝΕΔΗΚ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε" για την άψογη μακροχρόνια συνεργασία μας, καθώς και για το κλίμα εμπιστοσύνης, που επικρατεί στις σχέσεις μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εργαζόμενους στα υποκαταστήματα της οδού Γυμναστηρίου, Λεωφόρου Κυψέλης και στις Πολλές Ελιές, καθώς και στους Υπεύθυνους των παραπάνω Υποκαταστημάτων.
Επίσης θερμές ευχαριστίες στον Σωτήρη Μαργέλο, υπεύθυνο αγορών των κρεοπωλείων της "ΑΝΕΔΗΚ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.", για το αξιοθαύμαστο έμπρακτο ενδιαφέρον του για τους καταρτιζόμενους των τμημάτων     « Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας(chef)» και την εξαιρετική επαγγελματική νοοτροπία που τον διακατέχει.
Άπειρες ευχαριστίες επίσης στο τμήμα Λογιστηρίου-έκδοσης τιμολογίων και στον κ. Βασίλη Χατζηϊωάννου, για την υπομονή και την ανεκτικότητά του.

Ο διευθυντής του Δ. ΙΕΚ Αίγινας
Βάρτζελης Παναγιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png