Σύλλογος "Οι Φίλοι της Αίγινας". Δελτίο Τύπου για το δυστύχημα με την υδροφόρα.

Σύλλογος "Οι Φίλοι της Αίγινας". Δελτίο Τύπου.
Μαζί με τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος με την υδροφόρο και την συμμετοχή μας στο πένθος και τον τρόμο που για μια ακόμα φορά απλώθηκαν πάνω από τη θάλασσα της Αίγινας, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Μπροστά στα μάτια όλων μας ξετυλίγεται καθημερινά ένα σενάριο παρανομίας.

Ταχύπλοα και ιστιοφόρα, παρά την απαγόρευση του Νόμου, περνούν σε απόσταση αναπνοής από τους λουομένους ώστε μόνον από θαύμα δεν έχουμε ακόμα θρηνήσει περισσότερα θύματα. Ψαράδες καταστρέφουν την θαλάσσια ζωή ψαρεύοντας με θεμιτά και αθέμητα μέσα, παρά την απαγόρευση του Νόμου, σε απόσταση λίγων μέτρων από τις ακτές.

Οι νόμοι υπάρχουν! Γιατί δεν τηρούνται; Γιατί οι πολίτες ξεχνάμε ότι  αυτοί που θέσπισαν τους νόμους είναι δίπλα μας και όχι απέναντι μας;

Οι νόμοι υπάρχουν! Γιατί οι υπεύθυνοι για την τήρησή τους μένουν αδρανείς μπροστά στο συνεχώς διογκούμενο κύμα απείθειας;
Κάνουμε έκκληση προς τους αρμοδίους να λάβουν μέτρα πριν θρηνήσουμε και πάλι θύματα. Πριν η Αίγινα καταταγεί ανάμεσα στους προς αποφυγήν επικίνδυνους προορισμούς. Πριν οι θάλασσές της απογυμνωθούν από ψάρια και από ...κολυμβητές.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας
Βασίλης Γρηγοριάδης                                     Λένα Καπνιά Αραποστάθη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png