Ευχαριστήρια επιστολή από τον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας ΜΟΥΣΑ.

Ο Μουσικός Σύλλογος  Αίγινας (ΜΟΥΣΑ) με τη λήξη της σπουδαστικής περιόδου 2016-2017 θα ήθελε να συγχαρεί τους σπουδαστές για την προσπάθειά τους και να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους διδάσκοντες για την αφοσιίωσή τους και τα μέλη του συλλόγου για τη μεγάλη στήριξη που προσέφεραν.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ για την γενναιόδωρη και σταθερή του υποστήριξη, την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου και τους σεβαστούς ιερείς- υπευθύνους του Κέντρου Νεότητας για τη φιλοξενία, καθώς και τους ιερείς των ενοριών της Αίγινας και άλλων ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως για την κατά περίσταση στήριξή τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές των προσπαθειών μας, τον Δήμο Αίγινας για τη δωρεάν παραχώρηση των μουσικών οργάνων, την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ για την οικονομική του ενίσχυση, το Γενικό Λύκειο, το Λαογραφικό, το Σύλλογο Γυναικών και τα σχολεία της Αίγινας για τη συνεργασία, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πέρδικας, τον Οδηγό της Αίγινας (Aegina Pages) για την προβολή, τον κ. Κώστα Βασιλείου και Ευάγγελο Μπαρμπέρη για την τεχνική τους υποστήριξη. Επίσης όλους τους ανώνυμους χορηγούς που κατά καιρούς μας ενισχύουν οικονομικά και ηθικά.

Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ στο Aegina Portal για την συνεχή κάλυψη και προβολή όλων των δραστηριοτήτων μας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png