Επιστολή Φίλιππου Τζίτζη για την παρέμβαση του κ. Δημ. Δημητρόπουλου.

Δελτίο Τύπου.
Εχθές, παρακολούθησα, την τοποθέτηση-παρέμβαση, του Υπεύθυνου καθαριότητας του Δήμου Αίγινας κου Δημητρόπουλου, στο Aeginaportal. Πολλοί πολίτες της Αίγινας, έμειναν έκπληκτοι από αυτά που άκουσαν από τον κο Δημητρόπουλο. Κυρίως όμως έμειναν έκπληκτοι από το ατελείωτο "λιβάνισμα" στο κο Δήμαρχο και το περίεργο "άδειασμα" του αρμοδίου Αντιδημάρχου και Πολιτικού του Προϊστάμενου κου Γεννίτσαρη.

Οι προκάτοχοι του κου Δημητρόπουλου, δεν μας έχουν συνηθίσει κατά το παρελθόν σε τέτοιες παρεμβάσεις, δείχνοντας με το δάχτυλο, ποιός δεν φταίει για την κατάσταση των σκουπιδιών, ποιός δεν φταίει για την θλιβερή κατάσταση σε όλους τους δρόμους της Αίγινας.

 Στα δύο πρώτα χρόνια ,2014-2015, της Διοίκησης Μούρτζη και της Αντιδημαρχίας Γεννίτσαρη, έγιναν τεράστιες προσπάθειες να μείνει η Αίγινα καθαρή. Και πράγματι κάποιοι τα κατάφεραν. Την τρίτη χρονιά όμως,της Διοίκησης Μούρτζη και της Αντιδημαρχίας Γεννίτσαρη, αυτοί που υποτίθετε ότι έπρεπε να προσπαθήσουν πάρα πολύ ώστε να μην βρωμίσει η Αίγινα από σκουπίδια , δυστυχώς προσπάθησαν πάρα πολύ να "καθαρίσουν" ο ένας τον άλλο. Κόντρες και διαμάχες που τις πληρώνουν οι επισκέπτες και οι πολίτες της Αίγινας.

Ζούμε τους τελευταίους τρεις μήνες, ένα "καθάρισμα " και "ξεκαθάρισμα"στην Διοίκηση του Δήμου Αίγινας, άνευ προηγουμένου.

Σ΄ αυτό λοιπόν το "ξεκαθάρισμα" καταστάσεων, απ΄ ότι φαίνεται από την χθεσινή παρέμβαση, κάποιοι παίζουν το παιχνίδι υπέρ του ενός και εναντίον του άλλου, ενώ η Αίγινα ζει δυστυχώς εφιαλτικές ημέρες στους δρόμους , στις παραλίες, στις πλατείες, παντού.

Σαν συνδυασμός εμείς , έγκαιρα, από τον Ιούνιο του 2016, ζητήσαμε την συνεργασία όλης της αντιπολίτευσης, χωρίς διακρίσεις χωρίς μικροπολιτικές λογικές για τα μείζονα θέματα της Αίγινας και φυσικά της διαχείρισης σκουπιδιών.

Δυστυχώς όμως, η απουσία κάποιων απο την αντιπολίτευση που παραιτήθηκαν, είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορεί ν΄ αντικατασταθεί από κάποιους -όχι όλους ευτυχώς- που παίζουν διπλά και τριπλά παιχνίδια με την Διοίκηση του Δήμου Αίγινας.

Φίλιππος Τζιτζης
Δημοτικός Σύμβουλος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png