Δελτίο Τύπου της ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ για το πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Με την πλέον επίσημη διαβεβαίωση γνωρίζουμε και γνωστοποιούμε πως το ΕΚΑΒ, εφόσον υπάρξει προσυνεννόηση με τον εφημερεύοντα ιατρό του, στις περιπτώσεις διακομιδών εκτάκτων βαρέων ιατρικών περιστατικών, καλύπτει τα προσκομιζόμενα τιμολόγια του εκάστοτε διακομιστή. Συνεπώς, όλες οι διακομιδές μπορεί να γίνονται ΔΩΡΕΑΝ! Εφόσον υπάρχει προσυνεννόηση με τον εφημερεύοντα ιατρό του ΕΚΑΒ και εφόσον προσκομίζονται τα τιμολόγια του διακομιστή.

Αυτό που φαίνεται να απομένει είναι να αποκτηθεί κάποιο ειδικά διαμορφωμένο ταχύπλοο σκάφος, που με ασφάλεια και επάρκεια θα εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διακομιδή. Το οποίο, αποκλειστικά θα εξυπηρετεί τις διακομιδές βαρέως ασθενών ή τραυματιών, που χρήζουν επείγουσας νοσοκομειακής περίθαλψης. Επειδή όμως είναι ασύμφορο ως κερδοφόρα επιχείρηση, πρέπει να το αποκτήσουμε ως κοινωφελές, δηλαδή στην υπηρεσία όλων των κατοίκων και στην φροντίδα και ευθύνη όλων των κατοίκων. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να το αποκτήσουμε, να το λειτουργούμε και να το συντηρούμε.
Επίσης, είναι εύλογα προφανές πως, πρέπει να έχουμε και εναλλακτικές, όπως θα ήταν ένα ποσό είκοσι λεπτών του ευρώ ( 0,20 € ) σε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Προκειμένου να συνεισφέρουμε σε όλα αυτά, προχωρήσαμε στην ίδρυση της ΚΟΙΝωφελούς Συνεταιριστικής ΕΠιχείρησης Πολιτών Αίγινας (ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ), στην οποία και σας προσκαλούμε να εισφέρετε όπως μπορείτε και όσο θέλετε, με συλλογικότητα, αμοιβαιότητα και ανταπόδοση.
( Για επικοινωνία: 6974369157, 6980589188 και 6981700174 )


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png