Προβολή της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ "Μια ενοχλητική αλήθεια 2" στο κινηματογράφο Ολύμπια.

Δελτίο Τύπου.
Μια δεκαετία μετά που το ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ έφερε την κλιματική κρίση στην καρδιά της λαϊκής κουλτούρας, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ECOWEEK φιλοξενεί και πάλι τη συναρπαστική συνέχεια ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 2 (AN INCONVENOIENT SEQUEL: TRUTH TO POWER) που δείχνει πόσο κοντά είμαστε σε μια πραγματική ενεργειακή επανάσταση. Πριν δέκα χρόνια, η ECOWEEK είχε προβάλει το ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σε δεκάδες ιδιωτικά και δημόσια σχολεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία, είχε προσκαλέσει το ευρύ κοινό σε δεκάδες δημόσιες προβολές σε ολόκληρη την Ελλάδα και είχε προσκαλέσει τον Αλ Γκορ να δώσει παρουσίαση για την κλιματική αλλαγή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιούνιο 2007. Δέκα χρόνια αργότερα, ο πρώην αντιπρόεδρος και βραβευμένος με Νόμπελ Αλ Γκορ συνεχίζει τον ανεξάντλητο αγώνα του, ταξιδεύοντας στον κόσμο, εκπαιδεύοντας έναν στρατό πρωταθλητών του κλίματος και επηρεάζοντας τη διεθνή πολιτική για το κλίμα. Στο ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 2 οι φωτογραφικές κάμερες των Μπόνι Κοέν και Τζον Σενκ κινηματογραφούν τον Γκορ στα παρασκήνια - σε στιγμές τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες, αστείες και δρυμείς - καθώς υπηρετεί το όραμα ότι ενώ διακυβεύεται το μέλλον του πλανήτη, οι κίνδυνοι της κλιματικής αλλαγής μπορούν να ξεπεραστούν με ανθρώπινη ευστροφία και πάθος.


Τον Ιούλιο 2017 έγινε η πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ στις ΗΠΑ. Ο κόσμος ξαναξυπνάει στο κάλεσμα του Γκορ να ακούσει το περιβαλλοντικό μήνυμα και να πάρει ενεργή θέση στη επίλυσή του. Συγχρόνως με τις παγκόσμιες πρεμιέρες του ντοκιμαντέρ σε όλο τον κόσμο, η ECOWEEK προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει το νέο ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 2 στην Ελληνική Πρεμιέρα που θα γίνει στο Σινέ Ολύμπια στην Αίγινα στις 28 Αυγούστου στις 9 μ.μ. Θα προηγηθεί εισαγωγή και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Πρόεδρο της ECOWEEK αρχιτέκτονα Δρ. Ηλία Μεσσίνα. Τιμή εισητηρίου 3 ευρώ. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ECOWEEK ιδρύθηκε το 2005 στην Αίγινα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος και στην προώθηση των αρχών της αειφορίας. Η ECOWEEK είναι σήμερα ενεργή σε 17 χώρες και έχει αναπτύξει δίκτυο μελών σε 56 χώρες. Μεταξύ άλλων η ECOWEEK πραγματοποιεί κάθε χρόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα ‘7 Days of Genius’ σε συνεργασία με το 92Υ (ΗΠΑ) και το διεθνές συνέδριο και εργαστήρια αειφόρου σχεδιασμού ECOWEEK στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επισκεφτείτε την ECOWEEK στο διαδίκτυο: www.ecoweek.org


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png