Μηχανικές βλάβες σε σκάφος αναψυχής και υδροπτέρυγο στην Αίγινα.

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στην Αίγινα.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΑΘΗΝΑ'' Ν.Π. 9824, ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Αίγινα για Πειραιά, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή (αποκοπή ελαστικού συνδέσμου).
Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε και προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμένα Αίγινας, όπου αποβιβάστηκαν οι εκατόν σαράντα ένας (141) επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΘΗΝΑ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.


Μηχανική βλάβη σκάφους Α/Ψ στην Αίγινα.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ε/Α-Α/Ψ ''ΚΟΛΧΙΔΑ'' ΝΠ 84, στη θαλάσσια περιοχή Λαγουσών Σαρωνικού κόλπου, με τρεις (03) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
Άμεσα απέπλευσε προς παροχή συνδρομής το Τ/Χ ''ΠΑΝΤΑ'' Λ.Α. 3426 με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το ανωτέρω σκάφος στο λιμένα Αίγινας, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΟΛΧΙΔΑ'' μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.
Με πληροφορίες από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png