Δελτίο Τύπου απο την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α. για το πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Στα πλαίσια προβολής και διεκδίκησης του πάνδημου αιτήματος για «κοινωφελές-κοινόκτητο πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας», πραγματοποιήθηκε συνάντησή μας με τον μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Ευφραίμ.

Η συνάντηση υπήρξε άκρως εποικοδομητική και ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την απόλυτη συμπάθειά του στο εγχείρημά μας και μας έδωσε την ευλογία του, για να αποκτήσει η Αίγινα το δικό της πλωτό ασθενοφόρο. Καθώς και θα μεριμνήσει ώστε να ευοδωθεί η θέσπιση ειδικού τέλους «διακομιδής ασθενών» στα εισιτήρια των πλοίων, τάξεως είκοσι λεπτών του ευρώ (€ 0,20).

Έχοντας ήδη την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση του βουλευτή της Α’ Πειραιώς Κώστα Κατσαφάδου και την προφορική δήλωση υποστήριξης της βουλευτού Γεωργίας Γεννιά (με την οποία αναμένουμε προγραμματισμένη συνάντηση).

Επίσης στο πάνδημο κίνημα για το πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας προσβλέπουμε να ενταχθούν και όλοι οι τοπικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς, προς τους οποίους έχουμε απευθύνει γραπτή πρόσκληση. Ενώ εκκρεμεί από την πλευρά της ΚΕΔΑ απάντηση στο αίτημά μας να στεγαστούμε δωρεάν σε περίπτερο κατά την «εορτή του φιστικιού» ώστε να συλλέγουμε, υπογραφές συμφωνίας των κατοίκων της Αίγινας, επιπλέον των τριών χιλιάδων (3.000) που έως τώρα έχουμε συλλέξει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png