Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου προς την Κατερίνα Μουτσάτσου και τον Charles Como.

Ο Πρόεδρος και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" απευθύνουμε στο ζεύγος κ.κ. Κατερίνας Μουτσάτσου και  Charles Como τις θερμότερες ευχές μας για το νεοφώτιστο μωράκι τους και ευχόμεθα εκ βάθους καρδίας ηλιοφώτιστες όλες τις ημέρες της ζωής του.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας και τα ευγνώμονα αισθήματα και συναισθήματά μας προς ολόκληρη την οικογένεια, διότι την βάπτιση, αυτήν την τόσο ιδιαίτερη φάση της ζωής του παιδιού τους, τη συνέδεσαν με τη ζωή και την ανάσα του Ιδρύματός μας. Και ήδη από τα πρώτα του βήματα στη Χριστιανική ζωή το έκαμαν να περπατήσει στην όντως Ζωή και το έντυσαν με τα εφόδια της προσφοράς και της αγάπης προς τον πλησίον∙ το έκαμαν να απαλύνει τον πόνο του συνανθρώπου  και να ενώσει τη δική του χαρά με τη χαρά και την ευγνωμοσύνη των ασθενούντων αδελφών μας, εφ’ όσον – αντί δώρου στη βάπτιση - συγκέντρωσαν ένα σεβαστό ποσόν προς ενίσχυση του Νοσοκομείου μας.

Ευχόμεθα σε ολόκληρη την οικογένεια και σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους όπως ο Παντεπόπτης Κύριος τούς προστατεύει κάτω από τις φτερούγες της αγάπης Του και τους ανταποδίδει πλούσια την προσφορά τους με μια ζωή ολόγιομη από τις Ευλογίες Του.


Μετ’ εξαιρέτου  Τιμής & πολλών Ευχαριστιών
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης
& άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png