Εξελέγη η Διοικούσα Επιτροπή της ΚΟΙΝ.Σ.Ε.Π. Πολιτών Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Όπως ορίζει σχετικά ο νόμος, από την Γενική Συνέλευση των συνεταιριστών, σε πλήρη απαρτία, εξελέγη η Διοικούσα Επιτροπή ομόφωνα και, έχει ως εξής:
· Πρόεδρος: Νεκταρία Τριανταφύλλου
· Γραμματέας: Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη
· Ταμίας: Βασίλειος Λορέντζος
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α.. που ιδρύθηκε για να προωθήσει και υλοποιήσει το πάνδημο αίτημα δωρεάν και ασφαλών θαλασσίων διακομιδών των επειγόντων ιατρικών περιστατικών ασθενών στην Αίγινα, είναι πια καταστατικά συγκροτημένη και νομότυπη. Έχουμε συλλέξει υπέρ του συγκεκριμένου αιτήματος πλέον των τριών χιλιάδων και πεντακοσίων (3.500) υπογραφές συμφωνίας κατοίκων του νησιού μας. Απολαμβάνουμε της ευλογίας του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευφραίμ και έχουμε την υποστήριξη του βουλευτή κ. Κ. Κατσαφάδου. Μεθοδεύοντας τις νέες κινήσεις μας, ευελπιστούμε στην τόσο απαραίτητη συμμετοχή των συμπολιτών μας.
Έχοντας δεδομένο πως όλες οι διακομιδές επειγόντων ιατρικών περιστατικών είναι δωρεάν για τους ασθενείς καθώς αποζημιώνει τους διακομιστές το Ε.Κ.Α.Β., απομένει να αποκτήσουμε το αποκλειστικά για την Αίγινα πλωτό ασθενοφόρο και να θεσπίσουμε γι’ αυτό τέλος είκοσι λεπτών (0,20) ευρώ στα εισιτήρια των πλοίων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png