Η Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση Πολιτών Αίγινας για το πλωτό ασθενοφόρο.

Δελτίο Τύπου.
Άνω των τεσσάρων χιλιάδων (4.000) υπογραφές έχουν πλέον συγκεντρωθεί από κατοίκους της Αίγινας που επιθυμούν και απαιτούν το νησί μας να αποκτήσει δικό του πλωτό ασθενοφόρο για ασφαλείς, αξιοπρεπείς και δωρεάν διακομιδές των ασθενών ή τραυματιών στα νοσοκομεία.

Από την πλευρά μας αποβλέπουμε στην ενίσχυση και συνδρομή ιδιωτών -φυσικών και θεσμικών προσώπων- για την απόκτηση αυτού του ειδικού σκοπού ταχυπλόου σκάφους και εισφέρουμε την προσφορά και την πρωτοβουλία των συμπολιτών μας, των μελών και των φίλων μας.

Πλέον είναι βεβαιωμένο και εγγράφως από το ΕΚΑΒ πως κανείς διακομιζόμενος δε χρειάζεται να πληρώνει τον διακομιστή του αλλά αυτός με τιμολόγιό του πληρώνεται από το ΕΚΑΒ εφόσον έχει υπάρξει συνεννόηση του θεράποντος ιατρού με τον εφημερεύοντα ιατρό του ΕΚΑΒ. Μπήκε τέλος λοιπόν στο χαράτσι της διακομιδής, για τον  πάσχοντα και τους οικείους του.

Από την στιγμή που αποκτήσουμε το δικό μας πλωτό ασθενοφόρο όλα θα απλοποιηθούν και θα συντομεύσουν στις διακομιδές των ασθενών και τραυματιών. Η σύσσωμη λαϊκή βούληση αλλά και η ευλογία της Ιερής Μητρόπολής μας, μας ενθαρρύνουν και μας  προτρέπουν. Η συλλογή υπογραφών, συνεχίζεται.


Τηλ. επικοινωνίας: 6981700174, 6980589188
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png